Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Κινηματογράφος τον Οκτώβρη στο Πιθάρι,Χρ.Πετρίδη 3

 Δεν κρατιέμαι" Πέδρο Αλμοντόβαρ",κωμωδία

Ένα τεχνικό πρόβλημα θα κάνει άνω κάτω μια υπερατλαντική πτήση. Την ίδια στιγμή που οι πάντες κοιμούνται στην οικονομική θέση ναρκωμένοι από το προσωπικό, τα πράγματα στην business class βρίσκονται εκτός ελέγχου. Δυο πιλότοι και οι λιγοστοί επιβάτες που μένουν ξύπνιοι προσπαθούν πανικοβλημένοι να επικοινωνήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ενώ οι φροντιστές αποφορτίζουν το τεταμένο κλίμα με μια χορευτική διασκευή του «I’m so excited» των Pointer Sisters.

Django ο Τιμωρός 16-10-13 9μμ. 3 αστεράκια

Django Unchained
Γουέστερν | 2012 | Έγχρ. | Διάρκεια: 165'
Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Κουέντιν Ταραντίνο 
Ένας Γερμανός κυνηγός επικηρυγμένων ελευθερώνει τον σκλάβο Τζάνγκο για να τον βοηθήσει στον επικερδή εντοπισμό των αδελφών Μπριτλς. Μετά την επιτυχία της αποστολής δουλεύουν μαζί ως συνεταίροι και αποφασίζουν να αναζητήσουν τη γυναίκα του Τζάνγκο, η οποία είναι σκλάβα σε μια φυτεία του Νότου.

Surviving Progress - Movie Review  23-10-13 9μμ.

Ντοκιμαντέρ-2011-Διάρκεια:87'

Σκηνοθεσία Mathieu Roy & Harold Crooks

Η ταινία είναι βασισμένη στο βιβλίο του Ronald Rait 'Μια σύντομη ιστορία της προόδου' και παρουσιάζει
πειστικά επιχειρήματα στο ότι η τεχνολογία και κατ' επέκταση ο πολιτισμός και η οικονομία μπορεί να οδηγήσει σε εξαφάνιση της ανθρωπότητας.

Barfi!  30-10-13 9μμ.

Κωμωδία-2012-Διάρκεια:151'
Ινδική ταινία,Σκηνοθέτης Anurag Basu

 Ο Barfi είναι ένας κωφάλαλος γλυκός τυχοδιώκτης. Η ζωή του;; Ένα ατέλειωτο παιχνίδι, ένα συνοθύλευμα καθημερινών σκανδαλιών και στιγμών γέλιου. Είναι ο μπελάς του χωριού του, ο “a painin the ass” της τοπικής αστυνομίας, αλλά συνάμα η «μορφή» του χωριού, η αδυναμία όλων.

ΤΟ ΠΙΘΑΡΙ ΜΑΖΕΥΕΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου